Ubiquiti UACC-In-Wall-Speaker – UniFi In-Wall Speaker

Το Ubiquiti UACC-In-Wall-Speaker είναι παθητικό χωνευτό ηχείο τοίχου της σειράς UniFi, ιδανικό για χώρους όπου δεν υπάρχει ψευδοροφή ή όπου ο ήχος πρέπει να προέρχεται από το επίπεδο του τοίχου. Με woofer 6,5″ και περιστρεφόμενο tweeter 1″ προσφέρει καθαρό ήχο για μουσική υπόκρουση, ανακοινώσεις και ηχητική κάλυψη επαγγελματικών χώρων.

UACC-In-Wall-Speaker

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Ισχύς 130W (παθητικό ηχείο, απαιτείται ενισχυτής)
  • Μέγιστη ηχητική πίεση 106dB SPL
  • Ονομαστική αντίσταση 8 Ohm
  • Απόκριση συχνοτήτων 47Hz – 20kHz
  • Woofer 6,5″ και περιστρεφόμενο tweeter 1″
  • Χωνευτή τοποθέτηση σε γυψοσανίδα για διακριτική εμφάνιση

Πού ενδείκνυται

  • Καταστήματα λιανικής, καφέ και εστιατόρια
  • Γραφεία, αίθουσες συσκέψεων και χώροι υποδοχής
  • Ξενοδοχεία, διάδρομοι και χώροι αναμονής
  • Χώροι με εμφανή οροφή ή χωρίς δυνατότητα τοποθέτησης ηχείων στο ταβάνι

Εγκατάσταση και σύνδεση

Η τοποθέτηση γίνεται χωνευτά σε τοίχο από γυψοσανίδα, με αποτέλεσμα μια καθαρή εγκατάσταση που δεν επιβαρύνει την αισθητική του χώρου. Ως παθητική μονάδα τροφοδοτείται από εξωτερικό ενισχυτή μέσω καλωδίου ηχείων, ενώ η αντίσταση των 8 Ohm διευκολύνει τη συνεργασία με τους περισσότερους επαγγελματικούς ενισχυτές. Το περιστρεφόμενο tweeter επιτρέπει τη στόχευση των υψηλών συχνοτήτων προς την περιοχή ακρόασης, ακόμη και όταν το ηχείο τοποθετείται ψηλά στον τοίχο.

Ολοκληρωμένο ηχοσύστημα UniFi

Σε συνδυασμό με τον ενισχυτή UniFi PowerAmp και το καλώδιο ήχου UniFi 150m, δημιουργείται ένα ηχοσύστημα με κεντρική διαχείριση μέσω της πλατφόρμας UniFi. Για χώρους με ψευδοροφή υπάρχει και το αντίστοιχο ηχείο οροφής UniFi, ώστε να συνδυάσετε και τους δύο τύπους στην ίδια εγκατάσταση.

Η ομάδα της NSYS μπορεί να σας βοηθήσει στη μελέτη, την επιλογή του κατάλληλου αριθμού ηχείων και τη διαστασιολόγηση του ενισχυτή, ανάλογα με το εμβαδόν και τη χρήση κάθε χώρου.

Πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές θα βρείτε στο επίσημο datasheet της Ubiquiti.

elΕλληνικά